ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov, meci important la Tg. Jiu

Publicat: miercuri, 21 Februarie 2024 , ora 12.18
FOTO: arhivă / Radio România Brașov FM
FOTO: arhivă / Radio România Brașov FM
Handbalistele de la Corona Brașov au au plecat la Tg. Jiu acolo unde joi vor disputa un meci extrem de important în actuala ediție a Ligii Florilor. 

Cele două echipe se află în zona inferioară a clasamentului iar meciul direct din etapa a 17-a este unul cheie al acestui sezon. Gorjencele sunt în acest moment pe locul 11 cu 15 puncte și ocupă primul loc de baraj în timp ce brașovencele au 17 puncte, sunt pe locul 10 și ocupă prima poziție ce asigură prezența și sezonul viitor în Liga Florilor. 

Carlos Azenaide și Bianca Voica au probleme medicale înainte de jocul de la Tg Jiu, dar antrenorul Iulian Stamate crede că elevele sale pot lua toate punctele din această deplasare. 

„Este un meci foarte important pentru noi, dar și pentru echipa de Târgu Jiu. Învingătoarea de mâine o să se detașeze puțin de zona periculoasă. Evident, apărarea va fi esențială. Poarta la fel, foarte importantă. Târgu Jiu are un portar bun, care arată o formă bună, sperăm să să reușim să o scoatem din această formă”, a declarat antrenorul Iulian Stamate. 

CSM Tg Jiu a încheiat în weekend-ul trecut participarea în Europa League după 6 înfrângeri în grupa D. În ultimul meci disputat Corona Brașov a pierdut în turul doi din Cupa României contra Gloriei Bistrița. În tur, la Brașov, gorjencele s-au impus la limită, scor 27-26. Partida dintre CSM Tg Jiu și Corona Brașov se joacă joi, 22 februarie de la ora 18.00.
Adrian SUSANU