ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschet masculin. Corona Brașov, duel cu CSM Tg. Mureș

Publicat: marți, 27 Februarie 2024 , ora 11.33
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
Echipa de baschet Corona Brașov se va duela cu CSM Târgu Mureș în cadrul etapei 4 din faza a II-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pentru elevii Ionuț Bîscoveanu acesta este un meci crucial în încercarea de a prinde primele 8 locuri la finalul fazei a doua a campionatului. În acest moment brașovenii sunt pe locul 10, cu 14 puncte în Liga Națională iar primul loc de play-off este ocupat de Rapid București, cu 15 puncte. 

Cele două echipe sunt la prima întâlnire în baschetul românesc iar mureșenii pleacă cu prima șansă, având un sezon solid și ocupând locul 5 în Liga Națională. În faza a doua a campionatului Corona Brașov a reușit o victorie, 97-93 contra CSU Sibiu, și a suferit doua înfrângeri, 98-87 contra CSU Oradea respectiv 80-70 cu FC Argeș Pitești. Partida Corona Brașov - CSM Tg Mureș va avea loc pe 28 februarie în Sala Sporturilor „Ladislau Simon” din Târgu Mureș și va fi transmisă pe FRB TV începând cu ora 19:00.
Adrian SUSANU