ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschet masculin: Corona Brașov, deplasare dificilă la Târgu Mureș

Publicat: miercuri, 28 Februarie 2024 , ora 11.02
Foto: Facebook / Corona Brașov
Foto: Facebook / Corona Brașov

Corona Brașov joacă, astăzi, la Târgu Mureș, în cadrul etapei a 4-a, din faza a II-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Elevii lui Ionuț Bîscoveanu au un meci important, în încercarea de a prinde primele 8 locuri, la finalul fazei a doua a campionatului, după cum a precizat chiar antrenorul formației de sub Tâmpa.

Ne așteaptă un meci foarte important, meci împotriva unei echipe extrem de experimentate, cu jucători cu ștate vechi în campionatul național, o echipă care a acumulat o serie de victorii importante pentru ei. Acesta este și obiectivul nostru, să mergem să ne câștigăm și noi o serie de meciuri care să ne ajute să mergem mai departe în playoff”, a declarat Ionuț Bîscoveanu.

Înaintea etapei, brașovenii sunt pe locul 10 în Liga Națională, cu 14 puncte, iar mureșenii ocupă locul 5 în clasament. Partida CSM Tg Mureș – Corona Brașov va avea loc începând cu ora 19.00 și va fi transmisă pe FRBaschet TV.

Dorin DUȘA