ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zi plină la Sala Sporturilor

Publicat: marți, 5 Martie 2024 , ora 15.05
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
Sâmbătă, 9 martie, avem zi plină la Sala Sporturilor. Voleibalistele Coronei dau startul programului cu meciul din penultima etapă a campionatului Diviziei A1, înainte de play-off. 

De la ora 14:00, fetele de la Corona Brașov înfruntă Medicina Tg. Mureș. Corona și-a îndeplinit obiectivul și s-a calificat, matematic, între primele 8 echipe ale României. 

Imediat după meciul fetelor, de la ora 16:30, intră în scenă voleibaliștii de la Corona Brașov, lideri în clasamentul Diviziei A1. Echipa Brașovului are meci cu CS Dinamo București, ocupanta locului 4, înainte de play-off. 

Programul se încheie cu meci de baschet masculin, de la ora 19:30, în care Corona Brașov se confruntă cu CSM Constanța. Este o partidă importantă pentru echipa brașoveană, care poate continua cursa de calificare în play-off. Bilete pentru toate aceste evenimente sunt disponibile pe iabilet.ro
Radio România Brașov