Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lotul olimpic de sărituri cu schiurile decimat de coronavirus

Publicat: vineri, 28 Ianuarie 2022 , ora 20.22
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Lotul de sărituri cu schiurile din cadrul delegație olimpice a României pentru Jocurile Olimpice de la Beijing a plecat decimat după ce mai mulți componenți au fost găsiți pozitiv la controalele din ultima perioadă.

Sportivul Sorin Mitrofan, antrenorul Florin Spulber si serviceman-ul Adrian Comănescu au fost toți depistați pozitiv pentru Covid19 astfel ca nu au mai plecat joi spre China. Brașovenii Dana Haralambie, Andrei Feldorean și Daniel Cacina se vor baza în satul olimpic pe ajutorul echipelor de service ale Rusiei și Sloveniei înainte de probe.

Chiar și în aceste condiții staff-ul tehnic are încredere în sportivii ce vor evolua în China.

Pentru această Olimpiadă, autoritățile din China au pus la punct un sistem de monitorizare a delegațiilor vizitatoare extrem de minuțios, cu testări obligatorii trimise regulat, cu imposibilitatea înlocuirii unei persoane infectate pe parcursul monitorizării.

Programul săriturilor de la Beijing începe pe 5 februarie, ora 12:45 cu proba fetelor iar pe 6 februarie, ora 13:00 are loc proba masculină.

Adrian Susanu