Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren care îi va transporta la finala Cupei României

Publicat: miercuri, 17 Mai 2023 , ora 10.28
Sursa foto: Facebook / CFR Calatori
Sursa foto: Facebook / CFR Calatori

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va pune și anul acesta la dispoziția suporterilor echipei de fotbal Sepsi OSK un tren care să îi transporte la finala Cupei României la fotbal dintre Sepsi OSK și Universitatea Cluj, care va avea loc pe 24 mai de la ora 20:30 pe Stadionul din Sibiu.

Trenul va avea disponibile 900 de locuri și va pleca din Gara Sfântu Gheorghe miercuri, 24 mai, de la ora 15:00, iar transportul va fi gratuit.

Trenul de întoarcere va pleca la ora 0:30 din Gara Sibiu urmând să ajungă în Sfântu Gheorghe în jurul orei 3:50.

Înscrierea pentru un loc în tren se poate face la sediul clubului de la Arena Sepsi OSK, accesul fiind permis doar celor care au bilete pentru marea finală.

Sepsi Sfântu Gheorghe este deținătoarea trofeului Cupei României după ce la ediția precedentă a învins în finala disputată pe Stadion Giulești pe FC Voluntari.

Adrian Susanu