Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tempestini s-a impus la Iași

Publicat: luni, 11 Septembrie 2023 , ora 7.31
Sursa Foto: facebook.com/Raliul Iasiului
Sursa Foto: facebook.com/Raliul Iasiului

Simone Tempestini, campionul național en titre, a câștigat Raliului Iașului, a șasea etapă din Campionatul Național de Raliuri.

Simone Tempestini alături de navigatorul Sergiu Itu, la bordul unei Skoda Fabia Rally 2 Evo, a dominat întrecerea din Moldova, a câștigat șase din cele șapte probe special și a încheiat raliul cu timpul de 1:06:57.

Temestini a fost urmat în clasament de coechipeirul de la Napoca Rally Academy, veteranul Bogdan Marișca. Echipajul format din Bogdan Marișca/Karoly Borbely, pe Skoda Fabia Rally 2, a terminat întrecerea ieșeană la un minut și 28 de secunde de învingător.

Ultima treaptă a podiumului a revenit echipajului format din Sebastian Barbu și Bogdan Iancu pe o Skoda Fabia Rally 2 Evo.

Din nefericire, echipajul brașovean Andrei Gîrtofan/Doru Vraja a ieșit în decor pe proba specială cu numărul șase. Cei doi, la bordul unei Skoda Fabia Rally 2, nu au mai putut continua cursa. În momentul abandonului Andrei și Doru ocupau poziția a cincea în clasamentul general.

Cu această victorie Simone Tempestini și-a consolidat poziția de lider în clasamentul general al piloților, fiind urmat de Sebastian Barbu.

Ultimele două etape ale sezonului se vor desfășura la Cluj și la Brașov.

Țirea Răzvan