Arhivă : Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

INNA a lansat trei piese noi de pe albumul „YO”

Publicat: duminică, 2 Iunie 2019 , ora 10.27

INNA a lansat trei piese noi de pe albumul „YO", compus integral în limba spaniolă. Cele mai noi hituri ale artistei: „Te Vas", „Fuego" și „Gitana" se aud la Radio România Brașov FM pe 93.3 FM sau online pe radiobrasovfm.ro.

Cel mai recent material discografic al Innei, „YO", este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente. Inna a mai colaborat cu Ciente pentru piesele „Ruleta", „Gimme Gimme" și „Nirvana".

„YO" include 11 piese iar single-ul „Te Vas" a fost lansat în exclusivitate pe billboard.com. Pentru videoclipul piesei, INNA și-a dorit să danseze, iar rezultatul sunt niște imagini puternice care susțin melodia și mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan împreună cu Dragoș Istvan, dansator și coregraf.

„Este una dintre piesele mele de suflet (deși îmi plac toate de pe acest album), o poveste pasională de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit față de altele de pe albumul „YO". Sunt foarte bucuroasă de cum a ieșit și le mulțumesc celor de la NGM Creative, dar și lui Istvan", a spus INNA.

INNA a lansat până acum 4 piese de pe albumul „YO": „RA", „Iguana", „Sin Ti" și „Tu Manera".

Single-ul „Tu Manera" este inclus pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel" de la ABC, produs de Eva Longoria.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.6 milioane de fani pe Instagram.

De curând, INNA a atins un nou record pe YouTube: are 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal de YouTube și peste 5 milioane de abonați.

Tu faci playlist-ul la Radio România Brașov FM! Lasă un comentariu pe pagina de facebook a radioului, în care ne spui care dintre cele trei piese lansate de INNA îți place cel mai mult și noi vom difuza acea piesă în regim de heavy-rotation!

Răzvan Țirea