ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„This Is How (We Want You To Get High)", nou single compus de George Michael

Publicat: miercuri, 6 Noiembrie 2019 , ora 17.40

Piesa "This Is How (We Want To Get High", prima piesa lansată în 7 ani de la George Michael, încheie maiestuos filmul „Last Christmas”, o producție inspirată de muzica lui George Michael și Wham!

George Michael a lăsat moștenire întregului mapamond o serie de melodii excepționale, incluzând track-ul de Crăciun, piesă de referință în fiecare an, în playlisturile de peste tot.

Acum, după 35 de ani de când a lansat „Last Christmas”, o noua piesă vine să cucerească inimile fanilor. „This Is How (We Want You To Get High) este o piesă compusă și produsă de către George Michael și James Jackman.

„This Is How (We Want To Get High) beneficiază de un hook seducător, marca George Michael. Piesa a fost înregistrată la începutul anului 2012, iar producția finală a fost terminată în 2015. Versurile, scrise de către George, punctează câteva dintre „bolile” societății.

Track-ul va fi inclus în filmul „Last Christmas”, o comedie romantică lansată de Universal Pictures. Filmul a fost inspirat de hitul lui Wham!, iar soundtrack-ul oficial include 3 melodii de la Wham! și 12 cântece din cariera solo a lui George Michael. Regizorul filmului, Paul Feig, descrie filmul ca „o scrisoare de dragoste adresată lui George”.

Productia „Last Christmas” are un scenariu realizat alături de actrița Emma Thompson, care va fi prezentă și în film și va face echipa cu Emilia Clarke (Game of Thrones) și Henry Golding (Crazy Rich Asians).
Emma Thompson l-a vizitat pe George Michael în 2013 pentru a-i prezenta ideea filmului, atunci primind și binecuvântarea lui pentru a-l realiza.

În primăvara anului 2018, dupa discutii legate de ce melodii să fie incluse în film, Emma Thompson a ascultat în exclusivitate 4 melodii nelansate de la George Michael și s-a îndrăgostit de „This Is How (We Want You To Get High), ale cărei versuri se potrivesc cu tema centrală din film.

Filmul „Last Christmas” va fi lansat în SUA pe 8 noiembrie și pe 15 noiembrie în Romania.

Radio Romania Brasov FM