Arhivă : Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Videoclip nou pentru melodia "No Woman No Cry", lansat de ziua internațională a muzicii reggae

Publicat: miercuri, 1 Iulie 2020 , ora 17.21

Anul 2020 este anul în care legendarul Bob Marley ar fi împlinit 75 de ani, iar astăzi, pentru a onora ziua internațională a muzicii reggae, a fost lansat un nou videoclip pentru hitul "No Woman, No Cry".



Videoclipul a fost regizat de Kristian Mercado Fiqueroa, iar filmările au avut loc în Jamaica și în New York. Povestea este cea a unei mame puternice și iubitoare în dorința de a le asigura copiilor ei o viață lipsită de griji, în Jamaica. În același timp, tatăl lucrează pentru familia lui ca taximetrist, în New York, iar ideea principală a proiectului este bazată pe importanța familiei.


Bob Marley rămâne unul dintre cei mai urmăriți artiști pe Social Media. Evenimente live speciale, conținut digital exclusiv, înregistrări sau expoziții vor fi dezvăluite pe parcursul întregului an.



Radio România Brașov FM