ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Single nou, de la DJ PROJECT, în primăvară!

Publicat: miercuri, 26 Ianuarie 2022 , ora 18.57
Sursa foto: PR
Sursa foto: PR

''La timpul lor'' este primul single din 2022 lansat de DJ PROJECT, într-o super colaborare alături de EMMA. Și de această dată, producătorii Gino Manzotti și DJ MAXx au ales vocea perfectă pentru ca mesajul piesei să ajungă la inimile publicului.

Invitat la emisiunea Sens Unic alături de Adina și Bogdan, DJ MAXx a spus că aștepta de ceva vreme să lanseze o melodie cu EMMA , iar colaborarea a fost o ''adevărată aventură pentru toți''.

''S-a nimerit piesa asta ca o mănușă pentru ea. De aceea am ales să fie vocea de pe ,,La timpul lor''. Noi o urmărim pe ea de mult timp, mai ales că suntem și consăteni. Este foarte talentată și are un timbru foarte fresh pe care ni l-am dorit pe piesa noastră.'' ne-a povestit DJ MAXx.

Noul single de la DJ PROJECT și EMMA difuzat la Rdaio România Brașov FM a marcat și o premieră, intrând pe toate radio-urile înainte de lansare, semn că activitatea artiștilor era urmărită cu mare atenție de realizatorii posturilor de radio.

'' În 20 de ani nu am avut parte de un asemenea lucru. Sincer, nu ne-am așteptat la un asemenea impact. Feedback-ul este incredibil de bun și nu ne-am fi gândit la așa ceva. '' a mai spus DJ MAXx.

Proiectul muzical, care îi are în prim plan pe Gino Manzotti și DJ MAXx ne va surprinde cu siguranță și în primăvară atunci când va lansa un nou single care se va încadra în tiparul unic consacrat DJ PROJCT.

'' În primăvară o să avem o altă surpriză pentru voi. Va fi un single cu mult peste piesa '' La timpul lor''. Cu siguranață o să vă placă extrem de mult''. a mai mărturisit DJ MAXx.

Interviul integral, în materialul audio atașat

Radio Romania Brașov FM