Arhivă : Știri din muzică Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

WRS, primul artist din 2023, la Radio România Brașov FM

Publicat: marți, 17 Ianuarie 2023 , ora 19.30
Sursa foto: PR
Sursa foto: PR

WRS, artistul care a reprezentat România în finala Eurovision 2022 este primul artist care vine pe 93,3 FM în acest an. El a fost invitatul Adinei Milea și al lui Bogdan Cârstea - la emisiunea Sens Unic - și a povestit despre planurile sale muzicale și noua piesă - ,,Tu nu vrei''.

WRS este unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Invitat la Radio România Brașov FM, artistul a spus că are de când să realizeze cât mai multă muzică în 2023, iar noutatea este că are în pregătire multe piese spaniole.

'' Mă atrag zona mediteraneeană, cultura spaniolă, îmi iau inspirația din zonele astea calde - Peninsula Iberică, Italia. Îmi place sî călătoresc și merue când ajung într-o țară cu influențe spaniole merg să vad show-uri flamenco. De aici și planurile mele de a compune cât mai mulă muzică spaniolă. Am pregătit multe proiecte muzicale care sper să placă la cât mai multă lume.''

Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. Artistul, cu una dintre cele mai frumoase evoluții de anul acesta, a lansat de curând a doua lui piesă în limba română - "Tu nu vrei", o baladă care ne lasă să îi descoperim latura sentimentală.

Single-ul are sound-ul specific spaniol, însă diferă de piesele latino și dance cu super energie cu care ne-a obișnuit wrs. În ,,Tu nu vrei", wrs este un personaj cu inima frântă, durere provocată de neînțelegerea venită din partea persoanei iubite, sentiment ce nu va dispărea până ce el nu va trece prin drumul suferinței.


Piesa a fost compusă de Mario Fresh, Renato și wrs, iar producția a fost realizată de Renato, Mario Fresh și Alexandru Turcu.


,,Piesa aceasta este emoție pură și sunt bucuros că în sfârșit o puteți auzi. ,,Tu nu vrei" e un medicament pentru toate sufletele rănite, dar și un experiment pentru mine, pentru că până acum v-am obișnuit cu piese ceva mai energice, în spaniolă și engleză. Ador vibe-ul spaniol pe care îl are și sper să vă regăsiți și voi în ea și să vă facă, măcar puțin, momentele grele ceva mai ușoare." a adăugat Wrs la Sens Unic.


Radio România Brașov FM