Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Piața "Semințe cu suflet" la Brașov, în acest weekend

Publicat: joi, 13 Februarie 2020 , ora 12.01

Biblioteca Județeană Brașov găzduiește în acest weekend, Piața "Semințe cu suflet", unde cei interesați pot face donații și schimb de semințe de flori și legume tradiționale.

Proiectul aparține unor voluntari, experți pasionați de agronomie și agricultură ecologică, hotărâți să păstreze și să perpetueze soiurile românești de fructe și legume, cu gustul cunoscut din copilărie.

Semințele sunt oferite gratuit, tuturor celor interesați de plante tradiționale sănătoase. Singura condiție este ca beneficiarii să le cultive fără să le trateze chimic și să dea mai departe din semințele primite, contribuind la răspândirea culturii lor.

În cadrul pieței nu se pot cumpăra semințele, iar semințele disponibile sunt limitate.

Evenimentul va începe sâmbătă, 15 februarie, la ora 10.00, la sediul central al Bibliotecii Județene Brașov (holul de intrare de la parter și de la etaj) și se va încheia în momentul în care se epuizează semințele.

Accesul este liber pentru toți cei interesați.

Radio România Brașov FM