Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă 4 cazuri noi de coronavirus în România

Publicat: vineri, 13 Martie 2020 , ora 12.45

Numărul total de persoane infectate cu COVID-19 în țara noastră a ajuns la 70, după ce alte 4 cazuri au fost confirmate vineri. Este vorba despre 3 bărbați și o femeie din Constanța.

La acest moment, peste 2.000 de persoane se află în carantină instituționalizată pe teritoriul României, pentru acestea efectuându-se verificări pentru a depista dacă au coronavirus.

"Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.067 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID-19. Alte 13.745 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală", informează Grupul de Comunicare Strategică.

Persoanele infectate cu coronavirus sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă.

"Starea generală a pacienților este bună, cu excepția pacientului internat la ATI la Institutul 'Victor Babeș'. Starea pacientului internat la ATI la Institutul 'Victor Babeș' este una ameliorată față de momentul internării", precizează sursa citată.

Radio România Brașov FM