Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ministerul Finanțelor a decis ca termenul de depunere a declarațiilor fiscale să NU mai fie prorogat până la 25 aprilie

Publicat: sâmbătă, 21 Martie 2020 , ora 12.00
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

ANAF și Ministerul de Finanțe anunță că termenul de depunere a declarațiilor fiscale nu va mai fi prorogat de la 25 martie la 25 aprilie, așa cum au anunțat săptămâna aceasta.

Decizia a venit ca urmare a faptului că Ministerul Finanțelor Publice a lansat un amplu program de garantare și subvenționare a creditelor pentru IMM-uri în scopul de a susține mediul privat și în special sectoarele lovite puternic de criza cauzată de virusul COVID-19, dar și măsura de a rambursa cât mai urgent TVA pentru a asigura fluxul de capital, injecții de capital către companii.

Conducerea Ministerului Finanțelor Publice și ANAF asigură contribuabilii că toate cazurile excepționale și argumentate de întârzieri în depunerea declarațiilor vor fi tratate cu toată deschiderea și indulgența prevăzută de lege, mai transmit cele două instituții printr-un comunicat de presă comun.


Radio România Brașov FM