Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

40 de decese ale unor persoane infectate cu coronavirus, printre care și o tânără de 27 de ani

Publicat: duminică, 29 Martie 2020 , ora 14.20

Încă două decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost confirmate de Grupul de Comunicare Strategică, cu puțin timp în urmă.

Din păcate este vorba și despre cel mai tânăr caz înregistrat până acum pe teritoriul României, o tânără de 27 de ani, diagnosticată cu diabet zaharat tip I decompensat, care a murit, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, confirmată pozitiv pentru COVID-19 pe 23 martie.

De asemenea, un bărbat de 71 de ani, din județul Suceava, contact al unei persoane care a revenit din Austria, a murit tot astăzi, la secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost confirmat pozitiv cu coronavirus pe 26 martie și avea condiții medicale preexistente, tumoră neuroendocrină, HTA, anevrism de aortă.

Radio România Brașov FM