Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

42 de persoane au decedat, în România, după infectarea cu coronavirus

Publicat: duminică, 29 Martie 2020 , ora 19.22

Încă două decese au fost confirmate, cu puțin timp în urmă, de către Grupul de Comunicare Strategică. Numărul total al deceselor în România ajunge, astfel, la 42.

O femeie de 75 de ani, din județul Hunedoara a murit la secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Timișoara, pe data de 26 martie. Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost confirmat ca fiind pozitiv pe 29 martie. Femeia suferea de condiții medicale preexistente, bronhopneumopatie cronică obstructivă.

De asemenea, un bărbat de 82 de ani, din județul Hunedoara a murit pe 25 martie, la secția ATI a Spitalului Municipal din Hunedoara. Bărbatului i-au fost recoltate probe în ziua decesului, rezultat pozitiv pentru coronavirus la data de 29 martie. Bărbatul suferea de neoplasm digestiv în stadiul III, hemoragie digestivă superioară.

Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici

contact cunoscut cu caz confirmat.

Radio România Brașov FM