Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

72 de persoane și-au pierdut viața, în România, de la debutul pandemiei

Publicat: marți, 31 Martie 2020 , ora 15.26

Încă 3 decese au fost comunicate, în urmă cu puțin timp, de către Grupul de Comunicare Strategică, numărul total al persoanelor care și-au pierdut viața, în România, de la debutul pandemiei, ajungând la 72.


O femeie de 60 ani, din județul Ialomița, diagnosticată cu insuficiență renală cronică, dializată, cu HTA si hepatită cronică cu virus B, a murit astăzi, la secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal din Slobozia.


Totodată, o femeie de 53 de ani, din județul Hunedoara, bolnavă de cancer, a murit pe 29 martie. Confirmare pozitivă a testului pentru coronavirus, pe data de 30 martie.


De asemenea, un bărbat de 65 ani, tot din județul, Hunedoara, a murit astăzi la secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Deva, având condiții medicale preexistente, HTA.

Radio România Brașov FM