Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mesaj de susțiere pentru cadrele medicale, venit din partea președintelui Iohannis

Publicat: marți, 31 Martie 2020 , ora 16.31

Autoritățile fac eforturi pentru a pune la dispoziția personalului din spitale materialele necesare, a spus astăzi Președintele României Klaus Iohannis, într-o declarație de presă.


În ceea ce privește măsurile de carantinare din Suceava, Klaus Iohannis a declarat că acestea au fost necesare și a trimis un mesaj de încurajare locuitorilor afectați. Șeful statului i-a asigurat pe aceștia că autoritățile vor avea grijă ca tot ceea ce este necesar în această perioadă să ajungă la destinație.


De asemenea, Președintele României s-a adresat și medicilor români:

"Știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima linie. Noi toți, românii, ne uităm la voi cu speranță, cu încredere. Sunteți linia de apărare a populației împotriva acestei epidemii. Știu că nu este simplu și știm cu toții că, din păcate, vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi, iar noi, autoritățile, politicienii, vom face tot ce este necesar pentru a vă asigura materialele de protecție de care aveți nevoie".


Totodată, Klaus Iohannis a cerut membrilor guvernuluisă se ocupe cu precădere de categoriile vulnerabile, arătând că măsurile pentru aceste persoane vor fi aprofundate în zilele următoare.

Sursa articol RADOR

Radio România Brașov FM