Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Program de public speaking pentru elevi și studenți, lansat de Ministerul Educației

Publicat: joi, 9 Aprilie 2020 , ora 17.25
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu SPEAKINGS, lansează primul program integrat de public speaking pentru elevii și studenții din România.

În cadrul acestui parteneriat va fi disponibilă o platformă online dedicată elevilor de liceu care se pregătesc pentru probele orale ale examenului național de Bacalaureat.

Liceenii vor avea astfel posibilitatea să se înscrie și să participe la cursuri online de public speaking pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare orală. De asemenea, vor exista și cursuri specifice de time management, public speaking, personal branding pentru studenți, în vederea unei mai bune pregătiri în susținerea interviurilor de angajare.

Parteneriatul presupune și realizarea programului online SPEAKIDS Online Show. Mai exact, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.30, pe pagina de Facebook a Ministerului și pe cea a SPEAKINGS, va fi transmis live SPEAKIDS Online Show - un program interactiv online pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani.

Adina Chirvasă