Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzile pot fi plătite și online

Publicat: luni, 13 Aprilie 2020 , ora 12.29
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Cei care au primit amenzi în această perioadă de stare de urgență din cauza faptului că nu au respectat ordonanțele militare intrate în vigoare, le pot plăti și online.


Brașovenii au mai multe variante, potrivit ANAF. Astfel, plățile pot fi făcute prin intermediul ghiseul.ro sau internet banking – în cazul celor care doresc să plătească online - sau la oficiile Poștei Române, la ghișeele CEC sau sediile trezoreriilor.


Contribuabilii cu domiciliul fiscal arondat administrațiilor județene subordonate Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Brașov, pot efectua plata acestor amenzi, în funcție de arondarea contravenientului, în contul 20A350102. La rubrica „plătitor” se trece condul numeric personal, în cazul persoanelor fizice, sau codul fiscal, în cazul persoanelor juridice.


Potrivit OUG 34/2020, amenzile plătite în perioada stării de asediu și a stării de urgență, intra în bugetul statului și nu al autorităților locale.


Modalitatea de plată a altor amenzi decât cele aplicate în temeiul art. 28 din OUG 34 a rămas neschimbată. 

Sorin Țârcă