Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

14.000 de polițiști și 8.000 de jandarmi, în teren, de Paște

Publicat: luni, 20 Aprilie 2020 , ora 16.32
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

14.000 de polițiști au acționat în România de Paște și au efectuat peste 800 de acțiuni de control. De asemenea, oamenii legii au intervenit la peste 10.000 de solicitări în teren în aceste zile de sărbătoare, a anunțat Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, care susține că oamenii legii au toleranță zero față de violențele de stradă:


Tuturor ne este greu, dar acest lucru îl putem face doar prin respect reciproc. În același timp, față de cei care nu respectă legea manifestăm toleranță zero”, a spus Liviu Vasilescu.


Pe teren sunt detașați în aceste zile și 8.000 de jandarmi. Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu:


Pe timpul misiunilor executate, personalul jandarmeriei a aplicat 3000 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 5 milioane de lei și a sesizat săvârșirea a 15 fapte penale cu 28 de autori surprinși în flagrant”, a spus Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Române.


La Brașov, a mai anunțat șeful Poliției Române, 8 persoane au fost reținute după ce au declanșat un scandal, duminică seara, la Săcele, pentru aplanarea căruia oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. 

Saviana Russu