Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe persoane reținute, în urma incidentelor violente de la Codlea, din județul Brașov

Publicat: marți, 21 Aprilie 2020 , ora 12.49

Patru persoane au fost reținute în urma scandalului de aseară, de la Codlea.  Cei patru indivizi au fost duși în arestul IPJ Brașov. Vă reamintim că mai multe persoane s-au luat la bătaie, aseară, într-un cartier din Codlea, iar patru oameni ai legii, care au intervenit pentru aplanarea conflictului, au fost răniți.

„Ieri, 20 aprilie 2020, polițiștii si jandarmii brașoveni au intervenit într-un cartier din municipiul Codlea, pentru a restabili climatul de ordine și liniște publică, după ce în jurul orei 21.15, membrii a două familii s-ar fi agresat verbal și fizic, folosind obiecte contondente, pietre și diferite obiecte, perturbând astfel ordinea și liniștea publică. În urma intervenției forțelor de ordine, o parte dintre persoanele implicate au devenit recalcitrante, manifestându-se violent față de lucrătorii de poliție locală și jandarmerie, rezultând vătămarea corporală a patru dintre aceștia”, a precizat comisarul Alina Ivan purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Persoanele bănuite că au participat la conflict au fost conduse la audieri.


În urma audierilor, până la acest moment,au fost reținute patru persoane, care au fost introduse în Centrul de Reținere și arestare preventivă al I.P.J. Brașov, urmând să fie prezentate unității de parchet cu propuneri procedurale.

„În urma audierilor, până în acest moment,au fost reținute patru persoane, care au fost introduse în arestul IPJ Brașov, urmând să fie prezentate unității de parchet cu propuneri procedurale”, a adăugat Alina Ivan.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Monica Neacșu