Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Înscrierile la grădiniță, din 8 iunie. Reînscrierile, din 25 mai

Publicat: marți, 5 Mai 2020 , ora 11.00
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Înscrierile la grădinițe pentru copii încep din 8 iunie, a anunțat Ministerul Educației, printr-un mesaj pe pagina de Facebook.


Reînscrierile copiilor din grupele mici și grupa imediat următoare se fac începând din 25 mai, până în data de 5 iunie. Însă, înscrile copiilor care nu au mai frecventat grădinița se fac în 3 etape. Prima începe în 8 iunie și se va încheia în 3 iulie. A doua etapă se desfășoară în perioada 20 iulie – 10 august. A treia etapă va fi inintervalul 11-31 august și va fi dedicate evenfualelor „corecturi”.


Deocamdată, Ministerul nu a dat informații cu privire la modul în care vor fi făcute, efectiv înscrierile – online sau la sediul unității de învățământ.



Amintim că înscrierile la grădiniță, precum și cele la clasa pregătitoare au fost sistate, după ce guvernul a decis ca toate școlile și grădinițele din România să rămână închise de pe 11 martie 2020 pentru tot acest an școlar, în contextul pandemiei COVID-19.



Deocamdată, pentru înscrierea la clasa pregătitoare nu a fost publicat niciun anunț.

Adina Chirvasă