Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Jandarm brașovean, infectat cu noul coronavirus

Publicat: marți, 5 Mai 2020 , ora 11.13
Sursa foto arhivă romania-actualitati.ro
Sursa foto arhivă romania-actualitati.ro

Un jandarm din Brașov a fost infectat cu noul coronavirus. Subofițer la Inspectoratul Județean de Jandarmi Brașov, bărbatul a intrat în concediu medical încă din data de 28 aprilie, pentru afecțiuni mai vechi a căror simptome nu aveau legătură cu noul coronavirus. Pentru că a început să se simtă și mai rău, jandarmul a fost testat pentru Covid 19, iar rezultatul testului a fost pozitiv.

Reprezentanții Jandarmeriei Brașov spun că o anchetă epidemiologică este în plină desfășurare, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică:


Este în curs o anchetă epidemiologică sub coordonarea DSP care va stabili contacții direcți. Vom lua primele măsuri pentru izolarea persoanelor cu care a intrat în contact”, a spus plutonierul major Ion Zaharia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.


Până acum au fost identificați 10 contacți direcți ai jandarmului infectat, care vor fi plasați în izolare. 

Monica Neacșu