Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se lucrează fără întrerupere la Aeroportul din Brașov

Publicat: marți, 5 Mai 2020 , ora 17.34
Sursa foto Consiliul Județean Brașov
Sursa foto Consiliul Județean Brașov

Se lucrează fără întrerupere pentru fundația terminalului de pasageri, fiind turnate sute de metri cubi de beton pe zi, spune președintele Consliului Județean Brașov, Adrian Veștea. Lucrările au început cu o lună în urmă și ar trebui terminate până în primăvara anului viitor.


„Lucrările la aeroport se derulează foarte bine. Suntem peste graficul care a fost asumat de constructor. În ultimele două săptămâni s-au turnat peste 3000 de metri cubi. Au fost zile în care s-au turnat câte 1000 de metri cubi, ceea ce a însemnat 20 de ore flux continuu. Am toată convingerea că anul viitor în luna martie vom avea terminalul finalizat”, a spus Adrian Veștea.



În același timp se lucrează și la construirea celor nouă componente ale aeroportului, iar în curând încep lucrările la balizaj și pentru sistematizarea pe verticală, a precizat președintele CJ Brașov.

Camelia Vlad