Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

PSD cere demiterea ministrului de Finanțe, Florin Cîțu

Publicat: luni, 11 Mai 2020 , ora 13.44
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

La Camera Deputaților este programată luni după-amiază dezbaterea moțiunii simple în care PSD cere demiterea ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Social-democrații îl acuză că nu ar fi luat la timp măsuri pentru protejarea economiei de efectele crizei coronavirus și că ar fi adus țara în sapă de lemn.


Ministrul finanțelor, Florin Cîțu, a transmis deja că dezbaterea moțiunii va fi o ocazie pentru a arăta că măsurile implementate de guvernul liberal au succes.


Moțiunea urmează să fie votată miercuri și, tot luni, o dezbatere pe tema crizei de sănătate publică declanșată de noul coronavirus este programată în ședința de plen a Camerei Deputaților. Aceasta este inițiată de grupul parlamentar al USR, iar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost invitat să răspundă la întrebări. 

Sursa articol Radio România Actualități 

Radio România Brașov FM