Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Făgărașul va avea o nouă grădiniță până cel mai târziu la finalul lui 2023

Publicat: miercuri, 13 Mai 2020 , ora 14.56
Sursa foto Facebook / Primăria Făgăraș
Sursa foto Facebook / Primăria Făgăraș

În Făgăraș au început lucrările pentru ridicarea unei noi grădinițe cu program normal, unde vor fi 60 de locuri. Unitatea ar urma să aibă 3 săli de clasă, iar în curte, vor fi amenajate un loc de joacă, un teren de sport, spații verzi și o parcare.


Constructorul trebuie să încheie lucrările în cel mult un an, dar întregul proiect, care prevede și dotarea grădiniței, trebuie finalizat până la finalul lui 2023.


Este vorba despre o investiție de aproximativ 2 milioane lei, contractul de finanțare fiind semnat în decembrie 2018. Fondurile au fost obținute datorită parteneriatului încheiat cu Ministerul Educației Naționale, prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare.


Pe lângă realizarea acestei grădinițe, la Primăria Făgăraș se muncește în prezent la proiectele pentru construirea altor două unități de învățământ destinate preșcolarilor.

Adina Chirvasă