Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Final de sezon și în handbalul românesc

Publicat: luni, 18 Mai 2020 , ora 17.03
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Federația Română de Handbal a decis să nu acorde titlurile de campioană în acest sezon în Liga Națională masculină și feminină. Competițiile întrerupte de pandemia de coronavirus nu se vor mai relua.


La fete SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București ocupau în această ordine primele două locuri, la egalitate de puncte, 43, despărțite fiind de golaveraj, bucureștencele având si un joc mai puțin disputat. În acest context SCM Râmnicu Vâlcea va evolua sigur în Liga Campionilor, iar CSM București va solicita probabil un wild-card pentru aceeași competiție.


La masculin Dinamo București a încheiat pe primul loc si a anunțat deja că va cere wild-card pentru Liga Campionilor, având acum asigurată prezenta in European Handball League.


Membrii Consiliului de Administrație al FRH au decis în unanimitate să nu se retrogradeze din Ligile Naționale în acest sezon.

Adrian Susanu