Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Școala va începe pe 14 septembrie diferențiat, în funcție de situația epidemiologică

Publicat: joi, 13 August 2020 , ora 12.02
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

În 14 septembrie va începe anul școlar diferențiat în funcție de situația epidemiologică, a anunțat premierul Ludovic Orban, în timpul prezentării raportului privind gestionarea pandemiei.


În funcție de situația epidemiologică din fiecare comunitate locală, școala se poate deschide normal, cu elevii în clasă, școala se poate deschide cu prezența alternativă, adică jumătate din clasă cu prezență fizică în clase, jumătate online și, evident, alternarea acestor jumătăți de clase și acolo unde situația indică un risc epidemiologic mare, școala va începe online”, a spus Ludovic Orban.


Toate școlile trebuie pregătite cu dezinfectanți, iar acolo unde cursurile încep normal este obligatorie purtarea măștii în clase. Premierul Ludovic Orban a mai precizat că a alocat resurse importante pentru creșterea capacității de organizare a lecțiilor.

Radio România Actualități