Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elevii trebuie să aibă motive medicale serioase pentru a opta doar pentru școala online

Publicat: miercuri, 9 Septembrie 2020 , ora 11.59
Sursa foto presidency.ro
Sursa foto presidency.ro

Unii elevi pot învăța în sistem exclusiv online dacă pot justifica, printr-o adeverință, că există motive medicale care îi împiedică să participe la cursuri, în clasă - a precizat aseară, la Digi 24, ministrul Educației, Monica Anisie:

Părintele poate sa ia această decizie dacă prezintă copilul vreo boală care s-ar putea agrava prin faptul că va veni la școală și ar putea să ia virusul, respectiv fie în momentul în care în familie avem cazuri de persoane care ar putea să fie supuse unei îmbolnăviri accentuate de virus”, a spus Monica Anisie.



În privința posibilității copiilor de a mânca la școală, Monica Anisie a spus că nu există nicio restricție în această privință, însă e nevoie de respectarea unor reguli de igienă. Ministrul Educației a menționat că există un ghid pentru revenirea copiilor la școală, în care sunt prevăzute măsurile care trebuie luate pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS COV 2.

Sursa articol Radio România Actualități 

Radio România Actualități