Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Consiliul Național al Elevilor cere directorilor unităților de învățământ să pregătească resursele necesare educației online

Publicat: vineri, 9 Octombrie 2020 , ora 12.37
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Consiliul Național al Elevilor face apel la directorii unităților de învățământ preuniversitar să pregătească resursele necesare pregătirii școlilor pentru tranziția la educație exclusiv online, informează Radio România Actualități.


Majoritatea sălilor de clasă nu sunt îndeajuns de spațioase pentru a putea fi asigurată distanța minimă de 1,5 m între elevi și între cadrele didactice, spun reprezentanții elevilor. Din cauza lipsei materialelor de protecție sanitară mulți elevi nu pot participa la cursurile fizice, întrucât nu își pot permite procurarea măștilor și a dezinfectanților în fiecare zi.


Pentru cei care urmează cursurile de la distanță, absența dispozitivelor conectate la internet reprezintă un impediment major în garantarea accesului la educație. Aproximativ 250.000 de elevi din România nu au acces acum la tehnologie și nu pot participa la cursuri online.

Sursa articol Radio România Actualități

Radio România Actualități