Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai multe centre de vaccinare pentru produsele Moderna și Pfizer, din aprilie

Publicat: marți, 30 Martie 2021 , ora 15.24
Sursa foto gov.ro
Sursa foto gov.ro
Pe 6 aprilie vor deveni operaționale 12 cabinete noi pentru administrarea vaccinului produs de Moderna, a declarat astăzi președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

"Putem crește cu cel puțin 1.000 de persoane vaccinate în fiecare zi cu acest tip de vaccin. De asemenea, din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer", a spus Valeriu Gheorghiță.

Ritmul de vaccinare va crește, de asemenea, după ce platforma va fi modificată astfel încât, pe parcursul a 12 ore, la un centru de vaccinare să se poată programa 90 de persoane, față de 60 cum era până acum, potrivit AGERPRES. 

"În acest fel, se vor crea locuri suplimentare pentru programare, așa încât se va reduce timpul de așteptare în listă la persoanele care se află deja programate", a mai adăugat Valeriu Gheorghiță.


Radio România Brașov FM