Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Circulația va fi permisă pentru participarea la slujbele de Paștele Catolic. Oamenii legii vor fi la datorie pentru respectarea măsurilor anti Covid

Publicat: sâmbătă, 3 Aprilie 2021 , ora 12.06
Sursa foto RADOR
Sursa foto RADOR

În acest prim sfârșit de săptămână în care se aplică restricții suplimentare pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, va fi permisă circulația în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru participarea la slujbele de Paștele Catolic.


Forțele de ordine sunt pregatite să intervină dacă va fi nevoie în situații de urgență, dar vor urmări mai ales să prevină activitățile sau comportamentele care pot favoriza răspândirea virusului SARS Cov-2, a explicat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.


În aceste zile, peste 10.000 de polițiști și efective suplimentare de jandarmi vor acționa în toată țara, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, informează Radio România Actualități.


Vor fi la datorie și peste 5.000 de pompieri, 13 elicoptere SMURD și peste 4.200 de politiști de frontieră.

Radio România Actualități