Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Din această săptămână vor fi vagoane de dormit și în trenurile care circulă pe timpul zilei

Publicat: luni, 5 Aprilie 2021 , ora 9.27
Sursa foto arhiva romania-actualitati.ro / Petrut Hirtescu
Sursa foto arhiva romania-actualitati.ro / Petrut Hirtescu

Compania CFR Călători introduce de săptămâna aceasta vagoane de dormit și în trenurile care circulă în timpul zilei.

Este vorba despre garniturile de lung parcurs, care depășesc 10 - 15 ore, noul serviciu fiind introdus la sugestia publicului - a declarat pentru Radio România Actualități directorul general al CFR Călători, Dan Costescu:

Fiind tot timpul atenți la ceea ce ne spun călătorii noștri, am considerat că trebuie să le oferim un nou produs. Este vorba de vagoanele de dormit sau vagoane cușetă, care vor circula și pe timp de zi. Ce rezolvă acest lucru? Rezolvă, pentru că avem trenuri care, programat, trec de 10 ore în parcurs și atunci sunt o mulțime oameni care doresc să se odihnească și pe durata călătoriei, dar sunt oameni care doresc să aibă un regim de exclusivitate în tren, să își rezerve o cabină în care să fie singuri sau într-o formulă mai restrânsă, cu soțul, soția, partenerul”, a precizat Dan Costescu.

Radio România Actualități