Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fără restricții de circulație în Noaptea de Înviere. Revenirea la normalitate depinde, însă, de vaccinarea populației, spune președintele Klaus Iohannis

Publicat: marți, 27 Aprilie 2021 , ora 19.32
Sursa foto: Presidency.ro
Sursa foto: Presidency.ro

Restricțiile de circulație vor fi ridicate în Noaptea de Înviere, a reamintit, în această seară, președintele Klaus Iohannis. El a adăugat că este convins că Biserica se va organiza foarte bine, având în vedere pandemia de coronavirus.

Ridicarea totală restricțiilor și revenirea la normalitate, inclusiv renunțarea la masca de protecție, depind, însă, de felul în care oamenii merg la vaccinare anti COVID 19, a mai spus Klaus Iohannis:

“Revenirea la normalitate depinde de felul în care oamenii vor merge la vaccinare. Primim din ce în ce mai multe doze de vaccin și în scurt timp vom avea suficiente doze pentru absolut oricine dorește să se vaccineze. Dar vaccinarea la noi nu este obligatorie, fiecare trebuie să meargă să se vaccineze la propria inițiativă. Eu recomand tuturor românilor să meargă să se vaccineze. Este singura cale de a scăpa de pandemie. Dacă nu ne vaccinăm într-un număr suficient de mare, vom purta masca și vom mai avea restricții încă mult timp de acum încolo”.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, în această seară, o conferință de presă la Palatul Cotroceni.

Radio România Brașov FM