Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nou record de persoane vaccinate anticovid în România, în 24 de ore

Publicat: joi, 6 Mai 2021 , ora 10.27

România a înregistrat un nou record de persoane vaccinate împotriva-covid în 24 de ore - peste 94.0000, astfel că numărul celor care au primit cel puțin o doză din cele 4 seruri aprobate în Uniunea Europeană este de aproape 3.450.000, potrivit Radio România Actualități.


În centre de vaccinare deschise nonstop în spitalele militare din Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași și Timișoara au fost imunizați peste 2.800 de oameni.


Maratonul organizat de Ministerul Apărării continuă până pe 11 mai inclusiv, pentru persoanele care doresc să se vaccineze fără programare.


Aceștia vor fi înregistrați în Registrul Electronic Național de Vaccinare și vor fi planificați pentru efectuarea dozei de rapel.


Reamintim că, la Brașov, sute de brașoveni s-au prezentat la Spitalul Militar pentru a se vaccina anticovid. Maratonul de vaccinare a început marți, la această unitate sanitară, iar brașovenii s-au prezentat în număr mare cu atât mai mult cu cât aici se pot imuniza rapid și fără programare. 

Radio România Actualități