Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Starea de alertă va fi prelungită - a anunțat premierul Florin Cîțu

Publicat: luni, 10 Mai 2021 , ora 16.32
Sursa foto gov.ro
Sursa foto gov.ro

Starea de alertă va fi prelungită - a declarat astăzi premierul Florin Cîțu. Potrivit Radio România Actualități, premierul a precizat că în viitoarea hotărâre de guvern vor fi eliminate unele măsuri restrictive, care, spune el, nu mai au sens, cum ar fi restricțiile pentru schi.


Întrebat dacă va fi eliminată și restricția privind portul măști în spațiile deschise, premierul a explicat că se va lua o decizie doar după discuții cu specialiștii și în funcție de recomandările acestora.


“Sunt unele măsuri care nu își mai au sensul. De exemplu, în ceea ce privește stațiunile montane, cu schiurile, și atunci vom scoate acele restricții pentru schi. Erau niște restricții pe care le-am introdus acum două luni de zile, acelea nu vor mai exista, că nu au sens. Va trebuie să avem discuții cu specialiștii și, în funcție de recomandările specialiștilor, vom veni cu un răspuns. Eu am spus din punctul meu de vedere, persoanele care s-au vaccinat și nu mai reprezintă un risc în societate ar trebui să beneficieze de sau să se bucure de o viață normală”
,
a spus Florin Cîțu.

Radio România Actualități