Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Declarația unică se depune până pe 25 mai

Publicat: miercuri, 12 Mai 2021 , ora 18.37

Declarația unică se completează și se depune până la data de 25 mai 2021, după cum informează ANAF Brașov.


Această declarație se depune de către persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România sau din străinătate și care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal.

ANAF pune la dispoziția contribuabililor mai multe modele pentru completarea declarației unice, în funcție de sursa de venit. Astfel, există declarații unice pentru cei care obțin venituri din activități independente impuse în sistem real, venituri din activități independente impuse la norma de venit sau venituri din cedarea folosinței bunurilor. De asemenea, există un model de declarație unică și pentru persoanele fără venituri care optează pentru plata contribuției la sănătate.


Fiecare model poate fi descărcat de pe portalul ANAF. Instituția recomandă depunerea declarației prin mijloace electronice, prin intermediul Spațiului Privat Virtual de pe www.anaf.ro sau serviciului „Depunere declarații” de pe www.e-guvernare.ro.

Sorin Țârcă