Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campania națională de imunizare anti-covid își încetinește ritmul

Publicat: luni, 7 Iunie 2021 , ora 14.35

Campania națională de imunizare anti-covid își încetinește ritmul - aproximativ 15.250 de persoane au făcut prima doză de ser în 24 de ore – cel mai redus nivel de la sfârșitul lunii februarie, informează Radio România Actualități.


Numărul celor vaccinați în acest interval este de 58.000, ceea ce ridică cifra totală a persoanelor care au făcut și rapelul la aproape 3.800.000.


În aceste condiții, orice acțiune de vaccinare este importantă, preciza recent ministrul Sănătății, referindu-se atât la maratoanele la care se prezintă mii de oameni, cât și la inițiativele locale, ce se adresează câtorva zeci de persoane pentru care accesul la vaccin este mult mai dificil.


Pe lângă cabinetele medicilor de familie - unde pacienții se pot imuniza, sunt în continuare organizate evenimente la care oamenii se pot prezenta fără programare pentru a primi o doză de ser care să îi protejeze împotriva Covid-19. 

Radio România Actualități