Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos

Publicat: joi, 10 Iunie 2021 , ora 10.06
Sursa foto: arhivă / rri.ro
Sursa foto: arhivă / rri.ro

32 de percheziții au fost desfășurate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, în mai multe județe din țară, printre care și Brașov, într-un dosar privind evaziunea fiscală cu material lemnos. În urma acțiunilor, cinci persoane au fost ridicate de polițiști.


Potrivit anchetatorilor, două persoane din județul Argeș, ar fi comercializat cantități importante de material lemnos, achiziționat din cadrul unui ocol silvic de pe raza județului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat.


În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe documente, iar 5 persoane din județul Argeș au fost conduse la sediul IPJ Olt, pentru audieri.


Perchezițiile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice din județele Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Brașov, Alba și municipiul București și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și Argeș.


Radio România Brașov FM