Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Microbiștii brașoveni sunt așteptați la fotbal...la terase. EURO 2020 începe vineri (AUDIO)

Publicat: joi, 10 Iunie 2021 , ora 14.22
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Brașovenii ne-au spus ce echipe vor susține

Veste bună pentru microbiști. Așteptarea a luat sfârșit. Una dintre cele mai așteptate competiții ale verii, Campionatul European de fotbal, va începe mâine.


Terasele și restaurantele sunt pregătite pentru marele eveniment.


„Am pregătit pentru oaspeții noștri 3 televizoare exterioare, pe care să le amplasăm în așa fel încât să se poată vedea pe terase meciurile. Pentru asta am depus și o cerere către Primărie să ne permită să le amplasăm până în 10 iulie. În interior am pregătit un proiector, unde pot vedea meciul 90 de persoane, precum și doua televizoare poziționate în partea de sus”, a spus Ștefan Gleveșan, administratorul unei terase de pe strada Republicii.


Pe o astfel de terasă, pregătit pentru debutul Europeanului, l-am întâlnit și pe fostul căpitan de la FC Brașov, Mihai Stere.

„Eu zic că va fi ceva aparte că vor fi și spectatori într-o proporție de 25%. Îmi doresc din tot sufletul ca Spania să câștige campionatul European”, a spus Mihai Stere. 

Campionatul European va începe mâine seară, de la ora 22.00, cu meciul Turcia - Italia. Finala va avea loc pe 11 iulie. 

Radio România Brașov FM