Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

74 de echipaje vor concura la acest final de săptămână la Raliul Argeșului

Publicat: vineri, 11 Iunie 2021 , ora 9.13

74 de echipaje vor concura vineri și sâmbătă pe cele opt probe speciale ale Raliului Argeșului.


51 de piloți și copiloți pornesc în Campionatul Național de Raliuri, 5 echipaje în Campionatul dedicat Vehiculelor Istorice, în timp ce alte 18 mașini vor evolua în Campionatul Național de Rally2.


Cursa se desfășoară pe durata a două zile de concurs și propune peste 120 de kilometri cronometrați pe drumurile de asfalt de lângă Câmpulung și de pe Transfăgărășan. Învingător în sezoanele trecute și de cinci ori campion național, Simone Tempestini este principalul favorit. Pentru ProRally Team Brasov este un weekend plin de provocări cu Dan Gârtofan încercând revenirea după două curse cu ghinion în Harghita și la Maramureș.


În schimb Andrei Gârtofan a câștigat la RC2N la Maramureș și a încheiat pe 5 la general, iar cursa din Argeș este abordată la victorie de tânărul brașovean.


Revelația sezonului trecut, tânărul brașovean Norbert Maior revine după abandonul din Maramureș dornic de un rezultat bun în timp ce clujeanul cu rădăcini sub Tâmpa - Bogdan Marișca este și el pe lista favoriților.


Raliul Argeșului aduce și o serie de restricții de circulație. Astfel : ”DN 73C, DN 73 și DN 7C se închid vineri (11 iunie) și sâmbătă (12 iunie), între Câmpulung Muscel și Transfăgărășan”, a transmis CNAIR.

Adrian Susanu