Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De astăzi, 4 perechi de trenuri asigură legătura între Brașov și litoral

Publicat: vineri, 11 Iunie 2021 , ora 17.14
Sursa foto: Facebook / CFR Călători
Sursa foto: Facebook / CFR Călători

De azi, patru perechi de trenuri directe ale CFR asigură legătura între Brașov și litoral.


În plus, pentru turiștii din Brașov legătura cu Constanța și retur va fi asigurată cu patru perechi de trenuri directe printre care se numără și noul tren IR cu condiții de IC – Tomis Expres (IR 1686, IR 1688), în timp ce trenul Regio 8024 de la Constanța, pentru o accesibilitate mai mare va avea sosirea și în acest sezon în București Nord în loc de București Obor, cu oprire și în București Băneasa.



“Aceste trenuri, cel puțin pentru brașoveni, sunt ideale pentru un over-weekend în condițiile în care de la Brașov la Constanța se fac undeva în jur de 4.30 - 5 ore, ceea ce cu autoturismul, în condițiile traficului actual, este greu de atins. Pe de altă parte, trebuie să știe că aceste trenuri le stau la dispoziție în fiecare zi, de acum până în perioada de debut a lunii septembrie, respectiv 5 - 6 decembrie”, a spus Adrian Vlaicu, șef compartimet marketing CFR Călători.


Nucu Jalea