Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Polonia - Slovacia, Spania - Suedia, în această seară la EURO 2020

Publicat: luni, 14 Iunie 2021 , ora 16.40

Polonia și Slovacia vor deschide balul în grupa E de la EURO 2020, pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.


Partida va începe de la ora 19:00.


Trupa condusă din teren de Robert Lewandowski pornește ca favorită în confruntarea cu Slovacia. Cu toate acestea, Polonia a obținut o singură victorie în ultimele șapte jocuri. Slovacia este a doua participare la EURO, după cea din 2016. În urmă cu 5 ani, slovacii se calificau în optimi dintr-o grupă din care mai făceau parte Țara Galilor, Anglia și Rusia, fiind opriți de Germania, 0-3.


Partida de pe stadionul din Sankt Petersburg va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan.


Centralul va fi ajutat la cele două tușe de Radu Ghinguleac (A 1) și de Sebastian Gheorghe (A2), iar rezervă de arbitru va fi Istvan Kovacs.


Spania - Suedia, ultimul meci al zilei de luni de la EURO 2020, contând pentru grupa E, se dispută astăzi, de la ora 22:00. Spania vine după o săptămână dificilă, în care doi dintre jucătorii naționalei, Sergio Busquets și Diego Llorente, au fost depistați cu COVID-19. Llorente a efectuat ulterior alte patru teste, iar toate au avut rezultat negativ, astfel că s-a alăturat lotului. În schimb, Busquets se află în continuare în izolare și nu va participa la acest duel.


Nu a fost mai usor nici pentru Suedia si ea cu doua cazuri de covid 19 confirmate: Dejan Kulusevski si Mattias Svanberg. Cele două nașionale au și doi mari absenți la acest european. Zlatan Ibrahimovic s-a accidentat pe finalul sezonului în tricoul celor de la AC Milan iar căpitanul spaniolilor Sergio Ramos nu este nici el refăcut după problemele medicale din acest an.


Adrian Susanu