Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Municipalitatea pierde recursul într-un proces cu firma care gestiona parcările din oraș

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 19.34
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Curtea de Apel a respins, astăzi, recursul formulat de Primăria Municipiului Brașov în procesul pe care aceasta îl are cu firma care a gestionat parcările din oraș, până a fost reziliat contractul.


Practic, Curtea de Apel a menținut sentința Tribunalului Covasna, care a emis o hotărâre favorabilă firmei care a cerut anularea hotărârii de Consiliu Local prin care au fost anulate tarifele de noapte pentru parcări, dar și cele de duminică.


Procesul la care faceți referire nu modifică cu nimic situația legată de parcări. Este un proces care viza regulamentul aprobat de Consiliul Local în luna noiembrie a anului trecut. Între timp, s-au modificat relațiile contractuale dintre Municipalitate și firma care gestiona parcările, astfel în acest an, Consiliul Local a luat decizia de a rezilia contractul și de a demara lucrările pentru elaborarea unui nou regulamet, astfel încât procedura în care se află Municipalitatea în relația cu fostul concesionar al parcărilor și de recuperare a locurilor de parcare nu este afectată de această decizie”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Reamintim că nici în prezent, în municipiul Brașov, nu se plătesc parcările publice, după ce a fost reziliat contractul cu firma amintită.


Municipalitatea a anunțat că are un plan de gestionare a acestora printr-un serviciu propriu.

Adina Chirvasă