Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

360 de studenți vor să rămână peste vară în căminele Universității Transilvania

Publicat: joi, 17 Iunie 2021 , ora 19.43
Sursa foto: unitbv.ro
Sursa foto: unitbv.ro

Aproximativ 360 de cereri de ședere în cămin, în vacanța de vară, a avut conducerea Universității Transilvania. Mai puține față de alți ani.

Cei care rămân după jumătatea lunii iulie sunt studenți care lucrează, sunt în intership sau în practică și sunt dintre cei care au avut loc în cămin și pe parcursul acestui an universitar. De asemenea, cei care au solicitat loc trebuie să fi achitat la timp plata căminului și să nu fi avut vreo sancțiune în perioada șederii în cămin.


Pe de altă parte, în cămin, peste vară, vor putea sta și absolvenți ai studiilor de licență care se înscriu la masterat la Unitbv și care lucrează. În aceleași condiții precum studenții din ani neterminali, dacă fac dovada admiterii la masterat și a faptului că lucrează. Au termen până în 29 iulie. De asemenea, Universitatea Transilvania poate oferi, în perioada înscrierilor la facultate, cazare pentru studenții care susțin probe de admitere sau teste de aptitudini. Contracost pe zi.

Cât despre studenții care vor să obțină un loc în cămin în anul universitar 2021-2022, aceștia trebuie să completeze o cerere de precazare, cu link din site-ul Universității - unitbv.ro, până în 31 iulie cel mai târziu.

Adina Chirvasă