Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Astăzi a demarat cea de a 3-a etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice

Publicat: vineri, 18 Iunie 2021 , ora 11.21
Sursa foto: electrocasnice.afm.ro
Sursa foto: electrocasnice.afm.ro

Etapa a treia a programului Rabla pentru Electrocasnice a demarat astăzi, la ora 10:00, și se va încheia la data de 1 iulie, ora 23:59, sau la epuizarea bugetului, care se ridică la 15 milioane lei.


În această etapă sunt generate vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare, informează RADOR.


Valoarea voucherelor este de 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++; 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.


Potrivit Administrației Fondului de Mediu, pentru aparatele de aer condiționat se poate preda un electrocasnic din aceeași categorie, pentru aspiratoare un electrocasnic echivalent, iar pentru uscătoarele de rufe orice electrocasnic vechi inclus în program.


Bugetul alocat ediției din acest an a programului 'Rabla pentru electrocasnice' este de 75 milioane de lei, aproape dublu față de sesiunea din 2019, când a fost alocată suma de 40 de milioane de lei.

RADOR