Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Agent de poliție, trimis în judecată pentru luare de mită

Publicat: vineri, 18 Iunie 2021 , ora 14.26
Sursa foto: arhivă / politiaromana.ro
Sursa foto: arhivă / politiaromana.ro

Un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Brașov a fost trimis în judecată pentru luare de mită și abuz în serviciu.


La data de 04 septembrie 2020, în jurul orei 1630, agentul de poliție din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Rutier a depistat în trafic un autoturism condus de o persoană care vorbea la telefonul mobil și nu purta centura de siguranță. Polițistul i-a comunicat contravenientului constatarea celor două abateri și l-a informat că urmează să îi suspende dreptul de a conduce din cauza abaterilor constatate, deși acest lucru nu era posibil din punct de vedere legal. În aceste condiții, conducătorul auto a insistat să fie iertat, iar polițistul a sugerat și a acceptat să primească 200 de lei introduși în clipboardul cu procese verbale”, se arată într-un comunicat al IJP Brașov.



Dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unei sesizări din oficiu a lucrătorilor Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Brașov cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

Radio România Brașov FM