Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Circulația va fi restricționată pe DN 13 pentru două luni, din cauza unor lucrări ale Companiei Apa

Publicat: vineri, 18 Iunie 2021 , ora 14.41
Sursa foto: Facebook / Compania Apa Brasov
Sursa foto: Facebook / Compania Apa Brasov

Circulația pe DN 13, între Brașov și Feldioara, va fi restricționată pentru două luni, începând de săptămâna viitoare.

Compania Apa va monta colectorul de canalizare pe o distanță de aproximativ 700 de metri.


„În perioada 22 iunie - 25 august se vor executa lucrări de montare a colectorului de canalizare pe o bucată de aproximativ 700 m, pe sensul de mers Brașov – Feldioara, localizată între dealer-ul de autocamioane și drumul de exploatare, spre localitatea Bod. Lucrarea este una complexă și dificilă, deoarece se lucrează la o adâncime de aproximativ 5 m și vor fi realizate sprijiniri pe structură metalică. În acest sector, circulația auto va fi restricționată pe o bandă, pe tronsoane. Acest lucru se va realiza prin semafoare, precum și cu ajutorul persoanelor desemnate de antreprenor pentru dirijarea circulației”, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov, Alina Bălătescu.


Lucrarea face parte din contractul „Extinderea sistemului de colectare și transport ape uzate și aducțiune apă potabilă în Brașov, Stupini, Feldioara ”

Sorin Țârcă